U, de petitionaris

Snelle doorstart van PSYTREC is nodig

6.250 ondertekeningen

PSYTREC richt zich exclusief op de behandeling van Posttraumatische Stress-stoornis (PTSS), met name complexe PTSS, waarbij meerdere trauma’s tegelijkertijd een ondermijnende rol spelen.

Het is een innovatieve, unieke behandeling en het grootste traumacentrum in Europa.

Petitie

Wij

(Oud-)cliënten van PSYTREC, naasten van cliënten, werknemers en overigen

 

constateren

  • Dat PSYTREC helaas 5 maart 2019 faillissement aan heeft moeten vragen waardoor er nu velen gedupeerden zijn waarbij behandeling onderbroken wordt of helemaal niet kan plaatsvinden.

  • Een behandeling voor complexe ptss, waarbij na behandeling 70% PTSS-vrij is, verdient een snelle doorstart.

 

en verzoeken

op te staan voor de belangen van alle oud, huidige en toekomstige cliënten van psytrec. Het is van belang dat er zo snel mogelijk een doorstart komt.

Ondertekenen

 
We e-mailen u een link waarmee u uw ondertekening kunt bevestigen. Uw gegevens worden niet doorgespeeld aan derden en blijven bij de Stichting Petities.nl. Meer hierover leest u in onze privacyverklaring.

Details

Ontvanger:
zelfstandig bestuursorgaan 
Petitieloket:
Einddatum:
05-05-2019 
Petitionaris:
Sanne van Delft 

Geschiedenis

Ondertekeningen

Nieuws

Geweldig nieuws

Zojuist is bekend geworden dat psytrec een doorstart gaat maken! Hoe of wat we met deze petitie gaat doen en hoe de toekomst van psytrec eruit gaat zien is nog niet helemaal duidelijk. We houden u op de hoogte!.

13-03-2019

Doorstart PSYTREC noodzakelijk!

Het grootste psychotraumacentrum in de wereld verdient een snelle doorstart, kom op voor de belangen van alle ptss-patiënten in Nederland!.

06-03-2019